Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

"Držet lid na uzdě..."(já bych spíš řekl, že je třeba lid informovat a vzdělávat) Ano, když okrádám svůj lid, lžu jim, tak je to může nas.at.  A držet je na uzdě exekucema a násilným potlačováním - takto nám přeci vznikli ty nejsilnější mocnosti - Německá 3. říše, Sovětský Svaz, KLDR, Čína, Batistova Kuba a mnoho dalších.  ;-)

Verdikt: Dej si facku o pane veliký, budeš totiž mnohem raději když se udržim na uzdě já.

1 2
možnosti
MR

jestli je Erdogan nasledovnikem Ataturka, tak ja jsem papez Milan Prvni;-D;-D;-D, to vas ani nenapadne ze kdyz ti co protestuji maji nejen turecke vlajky, ale maji na nich Ataturka??????? Turci maji islamizace vlady az po krk.

2 0
možnosti
Foto

Pane Pokorný, buďte od té lásky a nepište o věcech, o kterých nevíte ani za mák Rv

7 0
možnosti
MK

Hmm, tak něco tak naprosto mimo jsem dlouho nečetl. Erdogan je islamista pane, to nemá s Arabským jarem nic společného - toto není boj islamských fundamentalistů proti sekulárním diktaturám, které si západ naivně přeložil jako demokratizační proces, ale právě naopak. Erdogan je islamistický politik, který s podporou venkova dlouhodobě nabourává Kemalův odkaz sekulárního státu, kontinuitu zajišťovala armáda, kterou před nedávnem vyřídil v monstrprocesu s generály a jedním šikovným incidentem jí navíc otočil proti Izraeli. Armáda jako politický činitel v Turecku skončila a mělo to jít dál a proti tomu se nyní bouří opozice a městské obyvatelstvo.

Tj. Naprosto obráceně než při tzv. Arabském jaru - Islamista v čele státu proti významné části sekulárního městského obyvatelstva. Za normální situace by to brzy vyřešila armáda pučem s odvoláním na odkaz otce zakladatele a vypsala by nové volby - dokud je oslabena tak se uvidí, ale mohla by z toho být klidně i občanská válka. Každopádně to co jste napsal znamená, že se naprosto neorientujete v Turecku tj. v tom o čem píšete, nebo záměrně vyvoláváte dojem, že islamisté válčí s hodným panem Premiérem - obojí je prazvláštní. Kdo zná tak toho nepřakvapí, že právě Erdogan přál všem rebelům během Arabského jara.

6 1
možnosti
VP

Proboha, než začnete psát tyhle stupidní výlevy, zajistěte si alespoň základní informace.

7 0
možnosti
MP

Staci mi jako podklad to, co se stalo v Egypte apod ... podobne zeme (stejne jako Jugoslavie, byvaly SSSR) potrebuji pevnou ruku a poradek ... a ten se ted snazi narusovat

0 5
možnosti
JH

J15a18n 58H38l18e27d76í82k

4. 6. 2013 10:54

možná-- v principu jde o syndrom přelidnění,-- vypadá to, že jedna skupina lidí začne nenávidět jinou skupinu, aniž by přesvědčivě identifikovala reálnou příčinu

1 4
možnosti
RH

Vy jste totálně mimo. Je to naopak. Protestují tam sekularisté a islamisté protesty potlačují. Erdogan je pak přesným opakem Kemala. Sekularizační pojistka, kterou od Kemala až donedávna byla armáda, již nefunguje a země obrací směr. Erdogan je zástupcem islamistů, zatímco Kemal islámem opovrhoval. Klasický jev na blogu idnes.cz, bloger víc píše, než čte.. :-/

8 1
možnosti
MP

Zkrátka jde o narušení pořádku ...

0 7
možnosti
Foto

Jak si dovolujete zpochybňovat geniální multikulti správu EU? Není to trestné? Jestli ne, tak bude!!!! Až budeme chtít znát Váš názor, tak Vám ho řekneme.

EU je jedinečné hospodářské a politické partnerství 27 demokratických zemí Evropy. Jejími cíli jsou mír, blahobyt a především život ve spravedlivém a bezpečném světě pro téměř půl miliardy občanů. 

Instituce EU spravují úředníci, kteří pochází ze všech členských států EU. Zabezpečují celou řadu činností a mají různé kvalifikace. Jsou mezi nimi politici, manažeři, ekonomové, inženýři, právníci, lingvisté, sekretářky i pomocný technický personál.

http://www.rozhlas.cz/evropskaunie/vseoeu/_zprava/525118

0 6
možnosti
MK

V Turecku, demonstrují tam islamisté a nebo naopak příznivci sekularismu?

6 1
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Hezky vlastenecky.