Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A53d24a62m 64S80t26a24v46a

17. 12. 2013 21:30

až tam ten náš prezident pojede, to bude zase masáž od zhrzenejch pravdoláskařů...

1 1
možnosti

Vážený pane, sport je můj život, takže bych do něj nikdy politiku netahal. Kdybych já byl prezidentem ( a to opravdu asi nikdy nebudu), tak bych na olympiádu jel, ať by byla kdekoliv.

1 0
možnosti

To je opravdu velký přínos, zřejmě tato akce posune celou naši společnost o velký kus dopředu...Ne každý vnímá olympiádu jako důležitou akci.Jinak mohu souhlasit, že bude lepší, když se MZ alespoň na chvilku zbavíme.Co myslíte trumfne Zeman Paroubka a slíbí stavbu rychlobruslařského stadionu?;-)

1 0
možnosti
Foto

Rozumný článek, pane Michalechale :-)R^

1 0
možnosti

"Rusko, nas dulezity kulturni partner". Uhm :-(

0 0
možnosti

Mně je vlastně jedno, jestli tam pojede. Olympiáda je mi ukradená. Něco jiného je ovšem Putinův režim. Problém s ruským autoritářským režimem je ten, že mají Rusové snahu ho vyvážet do okolních zemí. My jsme si s ním užili čtyřicet let. Putinovo Rusko už se zase roztahuje. Ostatně, Rusko není náš důležitý kulturní partner, protože kromě čtyřiceti let totalitního režimu s jejich kulturou příliš společného nemáme. Sice též hovoříme slovanským jazykem, ale naše historie je zcela odlišná. Kulturně máme nejblíže k jižnímu Německu či Rakousku.

3 2
možnosti

Mě je zase ukradený Putin i s režimem. Nějaký režim je v Americe, ve Francii, v Německu, v Číně, v Rusku, u nás, každý se tváří, že je ten nejlepší. Já jim to neberu. Chci se v klidu dívat na sportovní soutěže, kde mají všichni stejné podmínky. Hic Rhodos, hic salta.

1 0
možnosti

Za to jej nemusíme chválit, to je jeho povinnost jako hlavy státu. Avšak je zde obava aby tam neudělal, jak správně podotkl ministr financí v demisi, nějaký prů..švih.:-/

2 1
možnosti

Ale ano. Ze se nepridal k vudcum Nemecka a Francie. Ze se nenecha otravovat recmi Amnesty International. Za to ho chvalim. A ze se muze stat nejake to spolecenske faux-pas ... stane se.

2 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Hezky vlastenecky.